Zonnepanelen reinigen

Bij Zonnepanelen Aansluiten kunt u ook terecht voor zonnepanelen reinigen. Minder vuil op de panelen verhoogt namelijk het rendement en uiteindelijk de kwantiteit opgewekte energie. Ook de levensduur van de zonnepanelen neemt dankzij de reinigingsdiensten toe. U wilt toch ook optimaal profiteren van uw duurzame investering?

Zonnepanelen schoonmaken

Schoonmaken verbeterd het rendement en de levensduur van de zonnepanelen. Ook optimaal profiteren van uw installatie? Schakel ons dan in!

Het juiste materiaal

Wij beschikken over de beste producten om de zonnepanelen op een goede en verantwoordelijke manier te reinigen.

Direct contact opnemen

06 48 45 58 35

Waarom is het reinigen van de zonnepanelen belangrijk?

zonnepanelen schoonmaken

De veiligheid die zicht ophoopt op de zonnepanelen zorgt ervoor dat er minder licht de zonnecellen van uw apparatuur bereikt. Door stelselmatig de panelen te reinigen voorkomt u een afname in de opgewekte stroom.

Het is daarom van belang om met specifiek geselecteerde producten de zonnepanelen te beschermen en schoon te maken, zonder schade aan de panelen aan te brengen.

Wij gebruiken daarom biologisch afbreekbare producten die geen sporen van kalk op de zonnepanelen achter laten.

Profiteer maximaal van de zonnige dagen in Nederland door uw zonnepaneelinstallatie door ons team van specialisten te laten reinigen!

 • Professionele installateurs

  Wij installeren de zonnepalen voor een optimaal rendement.

 • Scherpe prijzen

  Wij gaan bij u aan de slag voor een eerlijke en transparante prijs.

 • Heerlijk snel

  Wij monteren de zonnepanelen binnen no-time. Verduurzamen hoeft niet lang te duren.

 • Deskundige hulp

  Wil je meer weten over het reinigen of verzekeren van je zonnepanelen? Wij helpen u graag.

Waarom niet zelf schoonmaken?

Natuurlijk is het ook mogelijk om de zonnepanelen zelf te reinigen. Echter raden wij dit ten zeerste af om de volgende redenen:

 • Het dak betreden kan gevaarlijk zijn.
 • Niet de juiste producten voor optimaal rendement
 • Kans per ongeluk de zonnepanelen te beschadigen

Zo zijn er nog wel meerdere redenen te bedenken om het niet zelf te doen. Ons professioneel team van zonnepaneelreinigers voert de taken namelijk honderden keren per jaar uit en weten precies hoe ze met elke specifieke installatie moeten omgaan.

Gaat u toch zelf het dak op om de zonnepanelen schoon te maken? Zorg dan dat u allereerst goed geïnformeerd bent.

zonnepanelen zelf schoonmaken

Zonnepanelen schoonmaken in Utrecht

Net als bij het onderhouden van een boiler of een meterkast, heeft uw zonnestroominstallatie ook wel eens een beurt nodig. Maak daarom gebruik van onze professionele schoonmaakdiensten van de zonnepalen. Wist u bijvoorbeeld dat vogelpoep al voor een drastische afname in het opwekken van elektriciteit kan veroorzaken?

Wij gebruiken alleen de meest geschikte en betrouwbare apparatuur om de panelen weer optimaal te laten renderen. De producten zorgen voorts voor een extra protectie laag, zodat ze beschermd zijn tegen viezigheden zoals bijvoorbeeld fijnstof, zand en andere vervuilingen.

Zonnepanelen reinigen prijs

De prijs van het reinigen van zonnepanelen berekenen wij aan de hand van het type opdracht. Wij hebben hiervoor de volgende informatie nodig:

 • Het aantal zonnepanelen
 • De verdieping
 • Type dak
 • Locatie

 

U kunt ons bellen op 0648455835 voor vragen omtrent de kosten van het reinigen van de zonnepanelen en voor het inhuren van onze schoonmaakspecialisten.

Zonnepanelen verzekeren?

Een investering in zonnepanelen gaat ook gepaard met mogelijke risico’s. Bij Zonnepanelen Aansluiten Utrecht kunt u gemakkelijk de beste opties voor een goede verzekering ontdekken.

address:

Utrecht

phone:

0648455835

Navigatie

┬ę Zonnepanelenaansluiten. Website laten maken? Organic Media